Mi választjuk a bankunkat vagy az választ ki minket?

Fontos kérdés, melyre az emberek nagy része csak legyint egyet! Pedig ha tudatosan választjuk meg pénzügyi szolgáltatásainkat, rengeteget spórolhatunk. De vajon a magyar háztartások a tudatosságról híresek? 

banking.jpg

A Pénzes Cápa első felmérése a magyar emberek bankolási szokásait veszi célba. Mennyi időt fordítunk a megfelelő pénzintézet kiválasztására? Egyáltalán mérlegeljük az ajánlatokat vagy mindig az első alternatíva a nyerő, mivel többet átnézni csak púp lenne a hátunk közepére? Pontosan ezt szeretnénk kideríteni. 

Egy specifikusan összeállított kérdőívből szeretnénk megtudni, hogy mennyire vagyunk tudatosak. Nem a nagy szavak leírásával akarunk ostobaságokat beszélni az éterbe. Ki akarjuk deríteni, hogy mi az igazság! Erre a legjobb platform pedig, ha statisztikákból dolgozunk, elemzéseket készítünk, és levonjuk a tanulságokat. 

Töltse ki a Pénzes Cápa kérdőívét, hogy Ön is része legyen a felmérésnek, melyből elkészülhet egy átfogó statisztika a bankolási szokásainkról.

A Pénzes Cápa kérdőíve teljesen ANONIM, és a kitöltés mindössze 2-3 percet vesz igénybe, ám ezzel hozzájárulhat, hogy a következő héten a kapott eredményekből a Pénzes Cápa kiértékelése után megtudhassuk, vajon cápák vagyunk vagy ebihalak a pénzügyi szolgáltatások tengerében?

A kérdőívet az alábbi linken érheti el: